Online gamen? GameQuarter!

Ben jij helemaal into gamen en je wil graag de nieuwste ins en outs op het game gebied blijven volgen? Andere sites bieden ook de mogelijkheid om helemaal up to date te blijven van het laatste nieuws en trends, maar zijn vaak onoverzichtelijk. Op deze website kun je zelf filteren op game, onderwerp of spel. Voor iedere gamer wat wils. Naast jouw zoektocht  naar je nieuwe game is het ook mogelijk om op zoek te gaan naar consoles of accessoires.

Al het laatste nieuws van games online

Op de 'over ons' pagina vindt je meer informatie over ons en interessante links. De fashion games' pagina wordt meer informatie geboden over mode in games. Het 'game nieuwsartikel' geeft meer informatie over games die eraan zitten te komen. Binnenkort komt GTA V en de nieuwste opvolger van Tomb Raider uit.  'Nieuwste console' game verbind je door naar de nieuwste console/accessoire. Op deze pagina nu informatie over de nieuwste console van SONY en XBOX.  Mocht je een grotere fan zijn van games op je pc, dan vind je op de pagina 'nieuwste pc games' meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pc games. In 2013 zullen de strategiegames weer gaan schitteren.

Gamequarter alles omtrent gaming

Deze website zal regelmatig ge-update worden om je van het laatste nieuws te voorzien over games. Want dat is natuurlijk wat jullie willen. Heb je opmerkingen, of vind je dat er iets op deze website ontbreekt, schroom dan niet om een berichtje achter te laten op de 'over deze site' pagina.

Veel plezier!